30 Mart 2012 Cuma

Trendyol'da Elle Fırsatı!

Trendyol'da Elle Fırsatı!

    Marka alışveriş sitelerinin başlıcalarından Tredyol bugünlerde birbirinden kaliteli markaları çok cazip indirimlerle üyelerine sunuyor. Özellikle bazı markalarda öylesine indirimler oluyor ki daha vakit öğle olmadan beğendiğiniz modelin bitmiş olduğunu görüyorsunuz. Bu yüzden erken davranmakta fayda var.

22 Mart 2012 Perşembe

Markafoni'de Bedava Kargo Kodu!

Markafoni'de Bedava Kargo Kodu!

  Online giyim alışveriş siteleri ile ilgili yazılarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Eğer henüz markafoni nedir bilmiyorsanız Marcafoniye ücretsiz üye olun başlıklı yazımızı okuyunuz.

  Marcafoni biliyorsunuz son günlerde sitesinde ufak bir yenilik yaptı. Görünüm ve menüler genel olarak aynı kalsa da yine de hafif bir değişim gözlerden kaçmış değilik. Marcafoni birbirinden kaliteli markaları %90 a varan indirimlerle üyelerine sunmasının yanında alınan ürünler için tam 30 güne kadar iade imkanı tanıması gerçekten onun kalitesini anlatma adına bize güzel ipuçları veriyor.

 Artık birçok kişi hemen her türlü giyim alışverişini markofoni ile yapar hale geldi. Giyim alışveriş siteleri arasında her ne kadar rekabet devam etse de markofoni'nin yeri

3 Mart 2012 Cumartesi

Marka Alışveriş Siteleri (2)

Marka Alışveriş Siteleri (2)

   Marka alışveriş sitelerinden bir yenisi ile yine karşınızdayız. Bu yazımızda size markalonga'yı tanıtacağız.
   Markalonga diğer marka alışveriş sitelerinden farklı olarak sadece bir özel giyim alışveriş sitesi değil.
Marcalonga ile sadece alışveriş yapmakla kalmıyor sosyal bir platform ile arkadaşlarınıza güzel hediyeler sunabiliyor onların hangi hediyeleri sevdiğini öğrenebiliyorsunuz.