28 Nisan 2012 Cumartesi

Limango'dan Çocuklara Özel Fırsat!

Limango'dan Çocuklara Özel Fırsat!
  Online indirimli alışveriş siteleri arasında önemli bir yeri olan Limango bugün adeta çocuklara bir kıyak yaparak çocuklarını sevindirmek isteyenlere çok güzel bir imkan tanımış oldu.

26 Nisan 2012 Perşembe

Markafoni Hediye Çeki Fırsatları


Markafoni Hediye Çeki Fırsatları

      Önceki yazımızda Morhipo ve avantajları hakkında bilgi vermiştik. Buraya tıklayarak önceki yazımızı okuyabilirsiniz.
En ucuz giyim alışveriş siteleri arasında önemli bir yeri olan Markafoni'de şu günlerde 2 fırsat sizi bekliyor.

   Eğer bugünlerde alışveriş yapmayı düşünüyor ve en ucuz giyim alışveriş sitelerinden hangisi daha uygun diye düşünüyorsanız bu fırsatlardan yararlanmanızı öneririm.

  Markafoni hediye çeki fırsatları dedik ama peki nedir bu fırsatlar?

  1- Bu fırsat maximum kartı olanların faydalanabileceği bir fırsat şöyle ki:
 

24 Nisan 2012 Salı

Morhipo üyelik ücretli mi?

Morhipo üyelik ücretli mi?

   Önceki yazılarımızdan birinde daybuyday güvenilir mi sorusunu cevaplamıştık. Bu yazıda indirimli alışveriş sitelerinden biri olan Morhipo hakkında genel bilgi vereceğiz ve morhipo üyelik ücretli mi sorusuna cevap vermeye çalışacağız.

  Morhipo nedir?

   Morhipo, seçkin markaları 3-4 gün süresince üyelerine %90 a varan indirimlerle sunan ve bunun yanında üyelerine birçok avantajlar sunan indirimli alışveriş sitelerinden biridir.

14 Nisan 2012 Cumartesi

En ucuz giyim alışveriş siteleri !

En ucuz giyim alışveriş siteleri !

  En başta şu hatırlatmayı yapalım: Bu yazıyı okuduğunuzda Türkiye'nin en kaliteli ve en ucuz giyim alışveriş sitelerine üye olmuş olacak ve indirimli alışverişin keyfine varma imkanına sahip olacaksınız! Dolayısıyla bu yazıyı sonuna kadar dikkatlice okumanız faydanıza olacaktır.

  Önceki yazılarımızdan birinde online giyim alışveriş sitelerinden bahsetmiştik. Buraya tıklayarak ilgili yazıyı okuyabilirsiniz.
   Bu yazıda ise genelde en ucuz giyim alışveriş sitelerinden özelde ise Daybuyday'dan bahsedeceğiz.
 
    En ucuz giyim alışveriş siteleri nedir?

  Aslında özel alışveriş siteleri olarak bilinen en ucuz giyim alışveriş siteleri dünyaca ünlü markaları üyelerine %90 a varan indirimlerle sunan alışveriş sitelerine denir.
  Bu sitelerin özelliği şudur: Bazı markalarda bazı ürünleri 2-3 günlüğüne %90 varan indirimlerle üyelerin beğenisine ve alımına sunar. Böylece özel alışveriş siteleri üyeleri, marka giysi ve ayakkabıları çok uygun fiyata alırlar.. Ayrıca bu alışveriş sitelerinden aldığınız herhangi bir elbise veya ayakkabıyı beğenmediyseniz hiçbir gerekçe göstermeden iade edebilirsiniz ve iade kargo ücretini de siz ödemezsiniz! Daha ne olsun değil mi ?

   En ucuz giyim alışveriş siteleri hangileridir?

5 Nisan 2012 Perşembe

2012 Lumberjack Ayakkabı Modelleri!

2012 Lumberjack Ayakkabı Modelleri!

    Önceki yazımızda 2012 ilkbahar yaz bayan ayakkabı modellerini size sunmuştuk. Buraya tıklayarak önceki yazımızı okuyabilirsiniz.
Modayı takip edenleri sevindirecek bir yazıyla yine karşınızdayız. Giyim alışveriş siteleri ile marka ürünleri cazip indirimlerle almak hoş ama önceden markaların modellerini görmek ayrı bir güzellik olsa gerek.