14 Nisan 2012 Cumartesi

En ucuz giyim alışveriş siteleri !

En ucuz giyim alışveriş siteleri !

  En başta şu hatırlatmayı yapalım: Bu yazıyı okuduğunuzda Türkiye'nin en kaliteli ve en ucuz giyim alışveriş sitelerine üye olmuş olacak ve indirimli alışverişin keyfine varma imkanına sahip olacaksınız! Dolayısıyla bu yazıyı sonuna kadar dikkatlice okumanız faydanıza olacaktır.

  Önceki yazılarımızdan birinde online giyim alışveriş sitelerinden bahsetmiştik. Buraya tıklayarak ilgili yazıyı okuyabilirsiniz.
   Bu yazıda ise genelde en ucuz giyim alışveriş sitelerinden özelde ise Daybuyday'dan bahsedeceğiz.
 
    En ucuz giyim alışveriş siteleri nedir?

  Aslında özel alışveriş siteleri olarak bilinen en ucuz giyim alışveriş siteleri dünyaca ünlü markaları üyelerine %90 a varan indirimlerle sunan alışveriş sitelerine denir.
  Bu sitelerin özelliği şudur: Bazı markalarda bazı ürünleri 2-3 günlüğüne %90 varan indirimlerle üyelerin beğenisine ve alımına sunar. Böylece özel alışveriş siteleri üyeleri, marka giysi ve ayakkabıları çok uygun fiyata alırlar.. Ayrıca bu alışveriş sitelerinden aldığınız herhangi bir elbise veya ayakkabıyı beğenmediyseniz hiçbir gerekçe göstermeden iade edebilirsiniz ve iade kargo ücretini de siz ödemezsiniz! Daha ne olsun değil mi ?

   En ucuz giyim alışveriş siteleri hangileridir?
   Aşağıda sıraladığım tüm alışveriş sitelerine üye olmanızı öneririm. Zira bu alışveriş sitelerinden birinde X marka elbise indirimli iken diğerinde ise Y marka elbise indirimde olmaktadır.. Dolayısıyla siz hepsine üye olduğunuzda hepsi elinizin altında olacaktır!

  En kaliteli ve en ucuz giyim alışveriş sitelerinden birincisi markafoni'dir. Normalde markafoniye üye olmak ancak davetiye ile mümkündür ama sizin davetiyeniz bizden!
  Markafoni'ye üye olmak için BURAYA tıklayınız.

İkinci sırada ise Trendyol gelmektedir. Trendyol'a ücretsiz üye olmak için BURAYA tıklayınız!

Üçümcü sırada ise son zamanlarda iddialı bir çıkış yakalayan DaybuyDay sitesi yer almaktadır. Daybuyday'a üye olmak için BURAYA tıklayınız! 

Dördüncü sıra Morhipo'nun.. Morhipo'ya ücretsiz üye olmak için BURAYA tıklayınız!



   Diğer siteler hakkında başka yazılarda bilgi verdiğim için bu yazıda Daybuyday hakkında bilgi vermek istiyorum. En ucuz giyim alışveriş siteleri arasında ciddi bir çıkış yakalayan Daybuyday hakkında kısaca bilgi vermek istiyorum. Daybuyday, diğerlerine oranla piyasaya sonradan giriş yapmış olsa da özel alışveriş konseptine yeni standartlar getirerek ciddi anlamda dikkat çekmiştir.

  Daybuyday güvenilir mi?
  Daybuyday güvenilirliği ve çarpıcı indirimleriyle sizlere indirimli alışverişten keyf alma imkanı sunuyor. Daybuyday sizlere alışveriş ile ilgili olarak ne ürünün kalitesi ne de güvenilirlik konusunda zerre kadar şüphe bırakmıyor. Dolayısıyla daybuyday güvenilir mi diye endişelenmenize gerek yok.
  Uzun lafın kısası Daybuyday'a üye olarak birbirinden kaliteli markaları %90 a varan indirimlerle alabilir ve özel alışverişin keyfine varabilirsiniz.

Daha duruyor musunuz:)
    

3 yorum:

  1. daybuyday gerçekten en ucuz giyim alışveriş sitelerinden biri.. ayrıca güvenilir mi diye telaşlanmanıza gerek yok:)

    YanıtlaSil
  2. Daybuyday benim de tercih ettiğim giyim alışveriş sitelerinden biri.

    YanıtlaSil
  3. Bende genelde daybuyday sitesini tercih ederim, fiyatları gayet makul oluyor.

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkürler.