6 Haziran 2012 Çarşamba

Anket doldurarak internetten hediye kazanma (markafoni)!

Anket doldurarak internetten hediye kazanma (markafoni)!

   Eğer internetten hediye kazanmak,markafoni hediye çeki kazanmak istiyor ve markafoni hediye çeki nereden bulabilirim,hediye kazandıran siteler nelerdir gibi soruların cevabını arıyorsanız bu yazıyı sonuna kadar dikkatlice okumanızı öneririm.


   En ucuz giyim alışveriş siteleri öncüsü markafoni (tıkla-üye ol) her ne kadar cazip indirimler yapsa da insan alışverişte indirime alışınca belli bir süre sonra %50 indirim bile kendisine cazip gelmez oluyor.

 Hatta %80 indirimli alacağı üründe bile hediye çeki vs. kampanyalardan yararlanarak alacağı ürünü minimuma getirmeye çalışıyor.

 Sürekli 100 TL verdiğin ürüne 80 TL vermek nasıl cazip ise sürekli 30-40 TL verdiğin ürüne 20 TL vermek de o denli caziptir.

  İşte ben bu yazıda sizlere anket doldurmak suretiyle markafoni hediye çeki kazanma imkanına sahip olacağınız bir siteden bahsedeceğim. Daha doğrusu bahsetmeyecek sizi o siteye yönlendireceğim.

   Yazının sonunda sizi yönlendireceğim siteye üye olurken doğru bilgileri girmeye özen gösterin. Özellikle mail adresinizi doğru girmeniz zorunlu. Çünkü anketler ve üyelik için onay maili sizin mail adresinize gelecek.

  Eğer internetten hediye kazanmak istiyorsan veya markafoni hediye çeki kazanma arayışında isen aşağıdaki linke tıklaman yeterli olacaktır.

Önemli uyarı: Kayıt esnasında sizden cep telefonu bilgileriniz isteniyor ve cep telefonunuza onay mesajı geleceği söyleniyor. Cep numaranızı girdikten sonra onay mesajı gelmez ise ilgili kutucuğu boş bırakıp kalan kısımları doldurarak devam ediniz. Üyeliğinize gelen onay mailini onaylamanız sonucunda üyeliğiniz başlatılacak ve hediye 250 puanınız hesabınıza yansıyacaktır.

 Anket doldurarak Markafon indirim kuponu kazanmak için TIKLA!

  Ayrıca internetten ücretsiz hediye kazandıran siteler içerisinde 1 numara olan hediye kazandırma sitesini ziyaret etmek için ise tıkla >>> Hediye kazandıran siteler

Aramalar: internetten hediye kazanmak,hediye kazandıran siteler,markafoni hediye çeki nereden bulabilirim

1 yorum:

  1. İsterseniz size hosting ve domain sağlıyabilirim faceden mesaj atabilirsiniz. veya mail atabilirsiniz

    www.facebook.com/OkyanusAjans
    cenkevcen@hotmail.com

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkürler.