2 Ağustos 2012 Perşembe

Kıyafet alışveriş siteleri

Kıyafet alışveriş siteleri

    Daha önceleri bu konuya benzer olarak giyim alışveriş siteleri başlıklı bir yazı yazmıştık. Buraya tıklayarak ilgili yazıyı okuyabilirsiniz.

Bu yazımızda ise kıyafet alışveriş siteleri genel başlığı altında indirimli kıyafet siteleri,kıyafet sipariş siteleri,bayan giyim siteleri,kıyafet alışveriş siteleri ucuz gibi aramalara cevap vereceğiz.

Yani bu yazıyı okuduğunuzda Türkiye'nin en kaliteli kıyafet alışveriş sitelerine ücretsiz üye olarak marka kıyafetleri %90 a varan indirimlerle alma imkanına sahip olacaksınız.

Kıyafet alışveriş siteleri hangileridir ve özellikleri nelerdir?


Kıyafet sipariş sitelerinin özellikleri dünyaca ünlü marka elbiseleri %90 a varan indirimlerle sadece üyelerine özel olarak sunmasıdır.

Yani bayan giyim siteleri diye de adlandırdığımız bu sitelere üye değilseniz bu indirimlerden faydalanmanız mümkün olmayacaktır.

Peki bu siteler hangileridir?

1- Markafoni: Bayan giyim siteleri arasında 1 numara markafoni'nindir. Normalde markafoni üyeliği davetiye yoluyla yapılmaktadır. Yani bir markafoni üyesi sizi davet etmeden  markafoniye üye olmanız mümkün değildir.
Ama endişelenmeyin markafoni davetiyeniz bizden:)
BURAYA tıklayarak markafoniye ücretsiz üye olabilirsiniz.
2- Trendyol: Kıyafet alışveriş siteleri arasında 2.sırada Trendyol gelir.
Trendyol ücretsiz üyeliği için ise BURAYA tıklayın!
3- Morhipo: Giyim alışveriş siteleri arasında 3 numarada ise Morhipo yer almaktadır. Morhipo üyeliği için ise BURAYA tıklayın.
4- Daybuyday: Daybuyday'da indirimli kıyafet siteleri arasında önemli bir yere sahiptir. Daybuyday üyeliği için BURAYA tıklayın.
5- Ve son olarak 1Y1V: 1Y1V üyeliği için ise BURAYA tıklayın.

Bu sitelerin hepsine üye olmam gerekir mi?

Bence gerekir. Çünkü birinde x elbiseler indirimde iken diğerinde y elbiseler indirimde olacağı için tüm alternatirleri görmek istiyorsanız bu sitelerin hepsine üye olmanız faydanıza olacaktır.

Kıyafet alışveri siteleri ucuz adlı yazımızın da sonuna geldik. Bir başka yazıda görüşmek üzere.

İlgili aramalar: indirimli kıyafet siteleri,kıyafet sipariş siteleri,bayan giyim siteleri,kıyafet alışveriş siteleri ucuz,kıyafet alışveriş siteleri


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.