22 Mart 2012 Perşembe

Markafoni'de Bedava Kargo Kodu!

Markafoni'de Bedava Kargo Kodu!

  Online giyim alışveriş siteleri ile ilgili yazılarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Eğer henüz markafoni nedir bilmiyorsanız Marcafoniye ücretsiz üye olun başlıklı yazımızı okuyunuz.

  Marcafoni biliyorsunuz son günlerde sitesinde ufak bir yenilik yaptı. Görünüm ve menüler genel olarak aynı kalsa da yine de hafif bir değişim gözlerden kaçmış değilik. Marcafoni birbirinden kaliteli markaları %90 a varan indirimlerle üyelerine sunmasının yanında alınan ürünler için tam 30 güne kadar iade imkanı tanıması gerçekten onun kalitesini anlatma adına bize güzel ipuçları veriyor.

 Artık birçok kişi hemen her türlü giyim alışverişini markofoni ile yapar hale geldi. Giyim alışveriş siteleri arasında her ne kadar rekabet devam etse de markofoni'nin yeri
hala doldurulabilmiş değil.
  Gelelim başlıktaki konuya.. Evet bugün bu yazıya yorum yapan ilk arkadaşa markofoni bedava kargo kuponu verilecektir.


  Biliyorum şimdi şunları merak ediyorsun.''markafoni üyelik ücretli mi,markafoni daveyiyesi nereden bulabilirim,markafoni davetiye,markafoni üye ol'' gibi aramalarla markafoniye üye olmanın yollarını arıyorsunuz. Arkadaşlar artık hiçbir arama yapmanıza gerek yok.
  Markafoni davetiyenizi ücretsiz alabilir ve markafoniye rahatlıkla üye olabilirsiniz.



    Bunun için yapmanız gereken tek şey buraya tıklamak!

2 yorum:

  1. MARKAFONİDE ALIŞVERİŞ ŞAHANE

    YanıtlaSil
  2. Fatma Hanım maalesef bedava kargo kampanyamız o güne özel idi. Ve bitti. Geciktiğinizi söylemiş olmaktan dolayı üzgünüm.

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkürler.