17 Mayıs 2012 Perşembe

Ev dekorasyon alışveriş siteleri öncüsü: Altıncı Cadde

Ev dekorasyon alışveriş siteleri öncüsü: Altıncı Cadde

   Daha önceki yazılarımızda genel olarak en ucuz giyim alışveriş siteleri ve bunların kampanyaları ile ilgili bilgi vermiştik.

  Bu yazıda ise genel olarak ev dekorasyon alışveriş siteleri özelde ise Altıncı Cadde hakkında bilgi vereceğiz.

  Öncelikle ev dekorasyon alışveriş siteleri hakkında bilgi verelim.

   Ev dekorasyon siteleri nedir?


 Evinizi daha iyi dekore etmeniz için size bir çok alternatif sunan ve bu alternatifleri (ürünleri vs) üyelerine %80-90 a varan indirimlerle ulaştıran alışveriş sitelerine ev dekorasyon siteleri denir. Bazı kimseler bu siteler için ev aksesuar siteleri adını kullanır.

 Bu siteler tıpkı giyim alışveriş siteleri markafoni,trendyol vb siteler gibidir.

 Yani belirli ev dekorasyon ürünleri 3-4 günlüğüne üyelerin beğenisine sunulur ve böylece evini dekore etmek isteyenler ev dekorasyonunun maliyetini en aza indirir. Üstelik marka ev dekorasyon ürünleri ile..

Gelelim Altıncı Caddeye..

Altıncı Cadde nedir?
Altıncı cadde kısaca bir ev dekorasyon alışveriş sitesidir.
Biraz daha detaylı tanıtacak olursak Dekorasyon, aksesuar, ev-tekstil, elektronik ev aletleri ve mobilya ürünlerini indirimli ve süreli kampanyalarla yalnızca üyelerine sunan, özel bir ev dekorasyon alışveriş sitesi olarak faaliyet sürdürmektedir. Birbirinden ünlü mimarlar ve tasarımcılar tarafından hazırlanan konseptlerle takipçilerine, uygun fiyatlı ürünlerin yanı sıra stillerini evlerine yansıtmalarını sağlayacak fikirleri de sunan Altıncı Cadde, Türkiye’nin öncü İnternet şirketi Doğan Online’ın bir iştiraki olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Altıncı cadde üyelik ücretli mi?

Hayır. Altıncı cadde üyeliği ücretli değildir.

   Ev dekorasyonum hem çok şık olsun hem çok kaliteli hem de uygun fiyat diyorsanız Altıncı caddeye ücretsiz üye olarak bütün bu fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

    Buraya tıkla ve Altıncı cadde indirimlerinden yararlanmak için ücretsiz üyeliğini başlat!

İlgili Kelimeler: altıncı cadde güvenilir mi,ev dekorasyon ürünleri,ev dekorasyon siteleri,ev aksesuar siteleri,altıncı cadde üyeliği ücretli mi

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.