7 Ağustos 2012 Salı

Erkek giyim alışveriş siteleri

Erkek giyim alışveriş siteleri

 Daha önce genel olarak giyim alışveriş siteleri başlığı altında Türkiye'nin en kaliteli giyim alışveriş siteleri hakkında bilgi vermiştik.

Bu yazıda biraz daha özele inecek özellikler erkeklere hitap eden ve bu yüzden erkek giyim siteleri olarak adlandırılan sitelerden bahsedeceğiz.



 Aslında sadece online erkek giyim üzerine hizmet veren bir giyim alışveriş sitesi yoktu yakın zamana kadar.

 Ne varki bu çok büyük bir ihtiyaç da yoktu. Zira genel anlamda giyim alışveriş siteleri zaten hem bayanlara hem de erkeklere inanılmaz imkanlarla birlikte çok geniş çapta ürün çeşitliliği sunuyordu.

Online erkek giyim üzerine alışveriş yapmak isteyen her erkeğin üye olması gereken bu siteler şunlardı:
 1- Trendyol: Özel alışveriş siteleri arasında kendini kanıtlamış ve markalaşmış bir site. Ayakkabıdan gömleğe, gözlükten saate kadar aradığınız hemen herşeyi bulabileceğiniz bir yer.
Trendyol üyeliği için BURAYA tıklayın!
2- Markafoni: Zaten markafoniye üye değilseniz online erkek giyim açısından çok şey kaybetmişsiniz demektir. Markafoni üyeliği ancak davetiye yoluyla olduğu için ücretsiz markafoni üyeliği için sizi başka bir siteye yönlendireceğim. Markafoni üyeliği için tıkla >> Markafoni davetiyesi
3- Daybuyday: Her ne kadar bayanlara yönelik daha çok ürün barındırsa da bazen erkekler için öyle ürünler geliyor ki insanın kaçırınca üzülmemesi mümkün değil.
 Daybuyday üyeliği için ilgili yazıya tıklayın >> Daybuyday güvenilirmi

 Bu 3 büyük sitenin dışında sadece online erkek giyim alanında hizmet vermek üzere henüz daha yeni açılmış olan ve piyasaya oldukça iddialı bir giriş yapan Wzone üyeliği için ise BURAYA tıklayın!

Size erkek giyim siteleri olarak bunlar fazlasıyla yetecektir.

Özellikle Wzonenin açılışta yapacağı herşey 1 TL kampanyasını kaçırmayın!

İlgili kelimeler: online erkek giyim,erkek giyim siteleri,giyim alışveriş siteleri,erkek giyim alışveriş siteleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.