15 Şubat 2012 Çarşamba

Marka Alışveriş Siteleri

Marka Alışveriş Siteleri

   Önceki yazımızda internetten giyim alışveriş siteleri konusuna değinmiştik. Bu yazıda ise marka alışveriş siteleri konusunu ele alacağız.

   Marka alışveriş siteleri nedir?
Üyelerine birbirinden kaliteli markaları %80-90 a varan indirimlerle sunan sitelere marka alışveriş siteleri denir. Bunların bir diğer adı ise online giyim alışveriş siteleridir.
Marka alışveriş siteleri son zamanlarda oldukça cazip bir hale gelmiştir. Birçok kişi artık çarşıdan pazardan alışveriş yapmak yerine marka alışveriş sitelerinden alışverişini yapar hale gelmiştir.

Marka Alışveriş Siteleri Hangileridir?

 Marka alışveriş sitelerinden başlıcaları:
Limango, Markafoni, Trednyol, Morhipo, Daybuyday gibi Türkiye çapında adından söz ettiren online giyim alışveriş stieleridir.

 Marka Alışveriş Sitelerinde nasıl alışveriş yapabilirim?
Bunun için öncelikle bu sitelere üye olmanız gerekir. Marka alışveriş siteleri üye alımında genelde davetiye yöntemini tercih etmektedir. Bu yöntem ile üye kitlesinin daha kaliteli olmasını amaçlamaktadırlar.
Bu yöntemi biraz açacak olursak; Mesela ben markafoni'ye üyeyim sizin mail adresinize bir davetiye gönderiyorum böylece siz o davetiye aracılığıyla üye oluyorsunuz. Genelde üyelik bu şekildedir.

Peki ben davetiyeyi nerden bulacağım?
 Güzel bir soru. Çok yakında tüm marka alışveriş sitelerine davetsiyesiz ücretsiz üye olabilmenizi anlatan bir yazı yazacağım.demiştim ve biz o yazıyı yazdık.

Türkiyenin en kaliteli marka alışveriş sitelerine üye olmak için tıklayın >> Giyim alışveriş siteleri

 Bizi takip etmeye devam ederseniz daha bunun gibi birçok avantajdan yararlanabileceksiniz.

 İlgili Kelimeler: markafıni üyelik

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.