23 Şubat 2012 Perşembe

Online-Giyim Alışveriş Siteleri

        Online Giyim Alışveriş Siteleri
      Online giyim alışveriş siteleri yazımızla yeniden karşınızdayız.

  Bu yazıyı kesinlikle sonuna kadar okumanızı öneririm. Zira bu yazıyı okuduğunuzda Türkiye'nin en kaliteli online giyim alışveriş sitelerine üye olmuş olacaksınız!

  21.yüzyıl insanların alışkanlıklarını değiştirmeye devam ediyor. Önceleri giyim alışverişi olsun başka alışveriş olsun mecburen çarşıya gitmek zorunda kalırdık. Günümüzde ise durum çok farklı bir hale geldi.Artık neredeyse ekmeği bile internetten sipariş edecek duruma geldik. Böylesi bir girişten sonra gelelim asıl konumuza.


Online giyim alışveriş sitelerinin normal sitelerden farkı nedir?

Online giyim alışveriş sitelerin özellikleri biribirinden kaliteli ürünleri oldukça cazip fiyatlara müşterilerine sunmasıdır.
Online giyim alışveriş siteleri bize birbirinden kaliteli markaları %90 a varan indirimlerle alma imkanı sunar. Ayrıca bu sitelerden aldığınız bir ürünü beğenmediyseniz hiçbir gerekçe göstermeden iade edebilirsiniz. Üstelik iade kargo ücretini de siz ödemezsiniz!
  Hemen herkes alışveriş yaparken zihnen rahat olmak ister değil mi?

  Online giyim alışveriş siteleri hangileridir?
Birçok giyim alışveriş sitesi vardır ama biz size Türkiye'nin en kaliteli giyim alışveriş sitelerini sunacak ve bu sitelere nasıl ücretsiz davetiyesiz üye olacağınızı anlatacağız.

 İşte Türkiye'nin en kaliteli online giyim alışveriş siteleri listesi:

1- Trendyol: Giyim alışveriş siteleri arasında 1 numara tabiki Trendyol'un. En azından şimdilik böyle.. Trendyol üyeliği normalde davetiye yoluyla yapılmaktadır.Yani trendyola üye olmak için bir trendyol üyesinin size davetiye göndermesi gerekmektedir.
Ama sizin davetiyeniz bizden. BURAYA tıklayarak rahatlıkla trendyola üye olabilirsiniz.

2- Markafoni: Giyim alışveriş siteleri arasında 2 numarada ise Markafoni yer alıyor. Markafoniyi anlatmaya gerek yok zaten kendini ispatlamış bir alışveriş sitesi.
  Markafoni üyeliği de normalde davetiye yoluyla yapılıyor ama sizin davetiyeniz yine bizden.
BURAYA tıklayarak Markafoni'ye üye olabilirsiniz
.
3- Daybuyday: Online giyim alışveriş siteleri arasında 3. sırada Daybuyday yer alıyor. Daybuyday üyeliği için BURAYA tıklayınız!

4- Morhipo: Evet 4.sırada ise Morhipo var. Morhipo üyeliği için BURAYA tıklayınız!

5- 1v1y: Online giyim alışveriş siteleri listesinde 5.sıra 1varmış 1 yokmuş sitesinin. ! varmış 1 yokmuş üyeliği için BURAYA tıklayın!

Not: Bu sitelerin birine üye olsam yeter demeyin! Zira birinde (a) marka ve onun modelleri indirimde iken diğerinde (b) marka ve onun modelleri indirimde oluyor. Dolayısıyla bu sitelerin hepsine üye olduğunuzda bütün alternatifler elinizin altında yer alıyor.

Keyfli alışverişler..


İlgili aramalar: online giyim alışveriş siteleri listesi,giyim alışveriş siteleri,online giyim alışveriş siteleri

1 yorum:

  1. daha önce morhipodan birşey aldık fakat beğenmediğimizden geri gönderdik
    iade etmede sorun yaşamadık
    aydinsah

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkürler.