21 Şubat 2012 Salı

Marka Giyim Alışveriş Sitelerinin Öncüsü: Trendyol!

Marka Giyim Alışveriş Sitelerinin Öncüsü: Trendyol!

  Marka giyim alışveriş siteleri ile ilgili daha önce başlıklı iki yazı yazmıştım. Bunlardan biri Markafoni ile ilgiliydi (tıkla-oku). Bir diğeri ise Limango ile ilgiliydi (tıkla-oku). Şimdi ise birbaşka marka giyim alışveriş sitesi olan Trendyol'u ele alacak ve Trendyol'a üye olduğumuzda sizi ahngi avantajların beklediğini anlatmaya çalışacağım.
 Bir marka giyim alışveriş sitesi olan Trendyol ne zaman kurulmuştur?
Marka giyim alışveriş siteleri içerisinde kendine ayrı bir yer edinen Trendyol, en çok aranan marka ve tasarımcıları herkes için ulaşılabilir yapma hedefiyle Mart 2010’da kurulmuş marka giyim alışveriş sitelerinden birisidir. Faaliyete başladığı ilk günden itibaren modaya öncülük eden Trendyol, bu doğrultuda Türk tasarımcılara destek olma misyonu ile birçok Türk tasarımcının ürünlerini internette satışa sunan ilk site olma özelliğine sahip olmuştur. Yabancı hayranlığının kompleks derecesine çıktığı günümüzde Türk tasarımcılara sahip çıkmak ve onları desteklemek takdir edilmesi gereken bir durum.


*Trednyol indirimleri ile 2011 yılsonu itibarı ile 4 milyondan fazla üyesine 600 kişilik genç bir ekip ve 1000’den fazla marka seçeneği ile hizmet vermekte, kurduğu dev Operasyon Merkezinden her gün onbinlerce paketin sevkiyatını aksatmaksızın yürütmektedir.
Tamda burada şöyle bir uyarı yapalım; Bazı kimselerin zannettiğinin aksine Trendyol, mağazaları olan bir alışveriş firması değildir. Tredyol, birbirinden kaliteli markaları cazip indirimlerle müşterlilerinin beğenisine sunan marka giyim alışveriş sitelerinden biridir.
 Şaşırtan Yükseliş Hikayesi:
 Bu başarıya gerçekten şaşıracaktsınız. Tredyol, kurulduktan 6 ay gibi kısa bir süre sonrasında ABD merkezli dev yatırım şirketi Tiger Global’dan yatırım almayı başararak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.  Ağustos 2011 tarihine geldiğimizde ise Amazon, Groupon, Google, Zynga ve Twitter gibi şirketlerinin yatırımcısı olan; dünyanın en prestijli fonlarından Kleiner Perkins Caufield & Byers’ın yatırımı ile çok daha güçlenmiştir.
Yani ,Trendyol gerçekten benim de üyesi olduğum hem ürünler hem de hizmet kalitesi olarak son derece memnun olduğum marka giyim alışveriş sitelerinden birisidir.
Trendyol indirimleri ve kalitesinden memnun kalmamak çok zor. Örneğin şu maddeye dikkat edin:
Trendyol'dan almış olduğunuz bir ürünü herhangi bir sebeple iade etmek isterseniz, 30 gün içinde kolayca ve ücretsiz olarak geri gönderebilir, üstelik iade ettiğiniz ürün için kargo parası dahil tüm ödemiş olduğunuz tutarı iade alırsınız.
Bir de şuna bakın:
Satılan ürünlerin orijinalliği ve kalitesi, ürünlerin seçim aşamasında trendyol.com’a özel geliştirilmiş T29 testi ile, depoda paketleme aşamasında ise %100 kalite kontrolü yapan özel operasyon hattı ile iki defa test edilmektedir.
   Günümüzde para kazanmak kadar parayı doğru kullanmak da önemlidir. Elimizdeki parayı doğru kullanmanın yollarından biri de kaliteli ürünü uygun fiyata almaktan geçer.Trendyol'a üye olduğunuzda birbirinden kaliteli markaları %90 a varan indirimlerle alabileceksiniz.
Bütün bunlardan sonra siz hala Trendyol'a üye değil  misiniz?
 O halde BURAYA tıklayarak Trendyol'a ücretsiz üye olun indirimli alışverişin keyfini çıkarın!

İlgili Kelimeler: trendyol mağazaları,tredyol,trendyol indirimleri,trednyol,trendyol üye ol

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.