18 Şubat 2012 Cumartesi

Ücretsiz Davetiyesiz Markafoni Üyeliği!

Ücretsiz Davetiyesiz Markafoni Üyeliği!

 Bu yazımızda online giyim alışveriş sitelerinden biri olan Markafoni'yi ve markafoni üyeliğini ele alacağız.
  Hemen herkes kaliteli ürünü uygun fiyata almak ister. Ama nasıl? İşte bu isteğimize özel alışveriş siteleri çok güzel cevap veriyor. İlk sorumuzdan başlayalım:



  Private Shopping nedir?
  Private shopping, özel alışveriş siteleri anlamına gelmektedir. Bizde daha çok özel giyim alışveriş siteleri veya marka alışveriş siteleri olarak bilinir.
  
1- Markafoni Nedir?
Türkiye'ye özel alışveriş siteleri konseptini getiren markafoni, dünyaca ünlü seçkin markalara ait giyim, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, spor malzemeleri, oyuncak, ve teknoloji gibi farklı kategorilerdeki ürünleri %90’a varan indirimlerle üyelerine sunan özel bir marka alışveriş sitesi olup bu alanda ilk olma özelliğini taşımaktadır. Düzenlediği renkli kampanyalarla seçkin moda markalarının 2-5 günlüğüne online butiklerini açarak üyelerine kaçırılmayacak fırsatlar sunan Markafoni, üyelerine özel alışveriş deneyimi yaşama imkanı sunuyor.
Türkiye’nin ilk ve lider özel alışveriş kulübü olma özelliğini taşıyan Markafoni, diğer özel giyim alışveriş sitelerinden farklı bir yerde duruyor. Bununla birlikte yurt dışına da açılan Markafoni, gün geçtikçe global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
2- Peki markafoni üyelik alımını ne şekilde yapmaktadır?
 Birçok kişi markafoni üyelik ücretli mi diye merak etmektedir. Markafoni üyelik işlemi ücretli değildir ama Markafoni üyelik alımını davetiye yöntemiyle sürdürmektedir. Bu şu demektir: Markafoniye üye olmak istiyorsanız bir markafoni üyesinin size davetiye göndermesi gerekiyor.

3- Markafoni üyelik davetiyesini nerden bulacağımı bilmiyorum, ne yapacağım?
Endişelenmenize gerek yok. Buraya tıklayarak açılan sayfadaki yazının sonuna giderek ilgili linke tıklayarak markafoniye rahatlıkla üye olabilirsiniz. Fakat üye olurken geçerli bir e-mail adresi yazmanız faydanıza olacaktır.Zira e-posta adresinize gelen onay mailini onaylamadıkça üyeliğiniz aktif hale gelmeyecektir.
Markafoni'ye üye olduğumuzda bizi bekleyen avantajlar nelerdir?
En başta birbirinden seçkin markaları %90 a varan indirimlerle alabileceksiniz.
Aldığınız ürünü beğenmediyseniz kullanmamak şartıyla rahatlıkla iade edebilme imkanına sahip olacaksınız. Üstelik bunun için tam 30 gününüz var. Yani kararsız kaldıysanız günlerce düşünebilir başkalarına danışabilirsiniz.
Son olarak arkadaşlarınızı markafoniye davet ederek davet ettiğiniz her arkadaşınızın yaptığı ilk alışverişten 10'ar TL kazanabileceksiniz.

Tüm bu avantajlardan yararlanmak için BURAYA tıklayın ve yazının sonundaki linke tıklayarak markafoni üyeliğinizi başlatın, indirimli alışverişin keyfine siz de varın!
İlgili Kelimeler: markafoni üye ol, markafoni üyelik ücretli mi,marka alışveriş siteleri,özel giyim alışveriş siteleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkürler.