23 Şubat 2012 Perşembe

Online-Giyim Alışveriş Siteleri

        Online Giyim Alışveriş Siteleri
      Online giyim alışveriş siteleri yazımızla yeniden karşınızdayız.

  Bu yazıyı kesinlikle sonuna kadar okumanızı öneririm. Zira bu yazıyı okuduğunuzda Türkiye'nin en kaliteli online giyim alışveriş sitelerine üye olmuş olacaksınız!

  21.yüzyıl insanların alışkanlıklarını değiştirmeye devam ediyor. Önceleri giyim alışverişi olsun başka alışveriş olsun mecburen çarşıya gitmek zorunda kalırdık. Günümüzde ise durum çok farklı bir hale geldi.Artık neredeyse ekmeği bile internetten sipariş edecek duruma geldik. Böylesi bir girişten sonra gelelim asıl konumuza.


Online giyim alışveriş sitelerinin normal sitelerden farkı nedir?

21 Şubat 2012 Salı

Marka Giyim Alışveriş Sitelerinin Öncüsü: Trendyol!

Marka Giyim Alışveriş Sitelerinin Öncüsü: Trendyol!

  Marka giyim alışveriş siteleri ile ilgili daha önce başlıklı iki yazı yazmıştım. Bunlardan biri Markafoni ile ilgiliydi (tıkla-oku). Bir diğeri ise Limango ile ilgiliydi (tıkla-oku). Şimdi ise birbaşka marka giyim alışveriş sitesi olan Trendyol'u ele alacak ve Trendyol'a üye olduğumuzda sizi ahngi avantajların beklediğini anlatmaya çalışacağım.
 Bir marka giyim alışveriş sitesi olan Trendyol ne zaman kurulmuştur?
Marka giyim alışveriş siteleri içerisinde kendine ayrı bir yer edinen Trendyol, en çok aranan marka ve tasarımcıları herkes için ulaşılabilir yapma hedefiyle Mart 2010’da kurulmuş marka giyim alışveriş sitelerinden birisidir. Faaliyete başladığı ilk günden itibaren modaya öncülük eden Trendyol, bu doğrultuda Türk tasarımcılara destek olma misyonu ile birçok Türk tasarımcının ürünlerini internette satışa sunan ilk site olma özelliğine sahip olmuştur. Yabancı hayranlığının kompleks derecesine çıktığı günümüzde Türk tasarımcılara sahip çıkmak ve onları desteklemek takdir edilmesi gereken bir durum.

18 Şubat 2012 Cumartesi

Ücretsiz Davetiyesiz Markafoni Üyeliği!

Ücretsiz Davetiyesiz Markafoni Üyeliği!

 Bu yazımızda online giyim alışveriş sitelerinden biri olan Markafoni'yi ve markafoni üyeliğini ele alacağız.
  Hemen herkes kaliteli ürünü uygun fiyata almak ister. Ama nasıl? İşte bu isteğimize özel alışveriş siteleri çok güzel cevap veriyor. İlk sorumuzdan başlayalım:

15 Şubat 2012 Çarşamba

Marka Alışveriş Siteleri

Marka Alışveriş Siteleri

   Önceki yazımızda internetten giyim alışveriş siteleri konusuna değinmiştik. Bu yazıda ise marka alışveriş siteleri konusunu ele alacağız.

   Marka alışveriş siteleri nedir?
Üyelerine birbirinden kaliteli markaları %80-90 a varan indirimlerle sunan sitelere marka alışveriş siteleri denir. Bunların bir diğer adı ise online giyim alışveriş siteleridir.
Marka alışveriş siteleri son zamanlarda oldukça cazip bir hale gelmiştir. Birçok kişi artık çarşıdan pazardan alışveriş yapmak yerine marka alışveriş sitelerinden alışverişini yapar hale gelmiştir.

Marka Alışveriş Siteleri Hangileridir?